Glad Påsk!

Var ut i fredags! Det var roligt, drack kanske lite för mycket :P så igår var jag helt slut! Men jag kände mig jättepigg när jag vaknade halv nio (sov ca 4 h). Men sen när jag kom hem vart jag så jävla trött haha. Somnade och förblev sliten hela kvällen! Men tack för en rolig kväll ni som var med mig och alla jag träffade :) (Tänker inte dricka mer alkohol på ett bra tag haha)
 
Om man ska berätta lite om påsken, i torsdags hände det ingenting satt bara hemma. Fredgas grillning i böle + skoteråkning, sen fest på kvällen (bra dag+kväll). Igår blev det påskmiddag och trötthet haha. Idag händer det inget, ikväll blir det familjemys med spel :) Imorgon vet jag ej!
GLAD PÅSK! (bilden är tagen från fredagen)

Festen!

Om jag ska skriva lite vad osm hände i helgen! På fredagen slutade jag fyra så skyndade mig hem för att fixa mig och äta. Sen bar det iväg till Ida vid sju. Väl där spelade vi spel och drack en del :) Sen när jag skulle dra upp dragkedjan på min sko(som jag har använt en gång innan) rev jag upp halva nageln och lite av skinnet på ena pekfingret...nice! Bara att ha plåster och se glad ut. Plus på det hade jag fått ngn inflammation på näsan så såg inte så bra ut haha med sminket på :P Krogen var väl okej inte så mycket folk så drog hem till Patrik en jätteliten stund innan jag och Buster åkte till Ida. 
Lördagen var jag astrött men efter duschen gick det bättre så efter att vi hade gjort oss iordning spelade vi lite mer spel. Ska nog sluta med att dricka sprit..blir inge bra! Så jag var lite halvt borta hela kvällen haha. Men krogen var ok, sen efterfest hos Patrik och hem vid fyra! Söndag=astrött, måndagen likadan haha.
Bilder från helgen(Angelica, Victor, Buster och Ida)

Jobb, Plugg, Träna och Sova

Idag känns det lite bättre. Jobbet gick bra men ungarna hade nog lite mycket myror i byxorna tror jag!
Sen har jag åkt runt som en tok för att köpa grejer till en labb som jag ska göra i Nkb, så det tog sin tid. Snart ska jag nog åka till Ida och plugga lite (behöver hjälp rättare sagt haha). Har jobb resten av veckan, sen ser det ut att bli fest på fredag med Ida och flera andra :) Ska bli skönt att få träffa lite folk och göra sig fin!

Wihooo!...not

Det har varit ett par tunga dagar...Just nu har jag flyttat fram min kurs i Naturkunskap, för jag kan inte koncentrera mig. Känns om att huvudet kommer att sprängas och jag orkar fan inte bry mig om något just nu!
Vill bara träna, kolla på tv och sitta här vid datorn. Om man ska tala om något positivt så blir det jobb imorgon så det känns skönt att tänka på annat, barnen gör mig glad :)
(En bild från Örebro, bilden gör mig lite gladare så den har inget med texten att göra haha)
 
PS. LINDA KOM HEM JAG SAKNAR DIG! <3

Vila i frid <3

Igår lämnade du oss och blev en fin ängel...Nu slipper du lida och kan vara frisk där du är nu <3 Sorgen kommer alltid att finnas här hos oss som är kvar. Jag har många fina och roliga minnen med dig Helena! När du t.ex. sa till mamma och mig att alltid veta vart man har ställt vagnen när man är på Ullared. Också tappade du bort vagnen själv och vi letade och letade, tog ca 30-40 min innan vi hittade den haha. Det var då det var sista gången jag var där nere och träffade dig...Kommer ihåg att när vi hade kramat varandra och vinkat hejdå att det var jobbigt, för tänk om jag aldrig mer får se dig igen...och så blev det.
Jag älskar och saknar dig Helena <3
Vila i frid min fina moster.
 

Lat!

Ne dags att ta tag i träningen! Har varit så seg på sista tiden. Målet till sommar: Träna: 2-3 gånger i veckan, Bara äta "skit" på lördagar och klara NK2.
NU KÖR VI! (JAG)

9 Mars

Imorgon börjar plugget! Jag satsar på ett A, men ja jag nöjer mig med ett godkänt också :) Så blir att lämna in en uppgift varje fredag och sen mot slutet verkar det bli ngt prov. 
Sen till något tråkigare.
Den här helgen har varit jobbig...Min moster blev sjukare och ligger nu på sjukhuset.. Men mamma har iaf åkt ner idag.
Man får ta dagen som den kommer just nu, och idag blir det att gå ut o gå med Idas hund Maja. Sen ikväll blir det melodifestivalen! Så får se vilken som vinner, hejar lite på Anton och Robin men bryr mig inte vem som vinner :P Var ju inte sååå bra låtar i år :P
Min fina familj <3 (bilden är tagen 2002, då skulle jag fylla 10 år)
 
 

Livet...

Just nu känns livet jobbigt...Man trodde att man var mer förberedd, men det är jag inte..Mamma åker ner till dig på lördag min fina moster! Många kramar från mig till dig Helena <3
Mormor, Mamma och Helena.

Sommar!

 
Sportlovet är igång och det märks...får inget jobb :P Men så går det när man jobbar på olika förskolor. Men planerar ju att åka till Norge och jobba, bara Linda kommer hem! :) Saknar henne!!
Orka skriva mer, händer inget speciellt ändå just nu haha..
Bara jag som längtar till sommaren?
 
Min kära mamma!

Kul!

Ja nu har det hänt lite grejer sen jag skrev sist!
Om jag ska berätta om Åre så hade jag asroligt! Vi var först i mörsil hos Marie :) Där åt vi gott, drack en del och spelade spel. Sen fick vi skjuts till Åre och där blev det mer dricka och lite dans. Träffade ett par sköna personer också!
Ja sen en vecka senare åkte jag till Sthlm. Där bodde jag hos min farmor. Vi shoppade, gick på bio, träffade släkten och hade det bara bra :) Kom hem idag. Längtar redan tillbaka :P Men ja vi ses snart igen Sthlm!
Till veckan ska jag åka slalom med min syster och pappa så det ska bli sköj. Sen på fredag ska jag bo i stan hos min syster då hon och Tomas åker till Sthlm.
Sen om en vecka ska jag börja plugga Nk2, ja det är naturkunskap b. Ska nämligen bli dietist, om jag nu kommer in :)
 

RSS 2.0