Nu kör vi!

Laddar upp med Skrillex - Summit! Känner på mig att denna kväll kommer bli awesome :) Åker in till stan vid sex, gör oss iordning hemma hos Ida sen bär det av till en som heter Patrik :) Sen blir det självklart Oleary's ;)
Har gjort mig iordning sen tolv och är inte klar än, men ska ju spara lite till vi kommer till Ida!
Ska ta kort på min outfit som jag ska ha ikväll, kan säga redan nu va det blir: Svarta jeans och en lila blus från gina :)
Nu är det äntligen påsklov! Ska sova och njuta som faen!
Hörs mera imorgon om jag inte är för bakis hehe..

Bra helg+måndag!

Ska väl börja med att ta fredagen! Då blev det myskväll hos mig med några sköna personer bl.a Linda :) Vi bastade, drack, och pratade en hel del. Sen blev det lite tv och när vi började bli trötta :P Vid två åkte grabbarna hem och Linda o jag kollade på film o somna.
Mådde inte bra dagen efter :P Va så jävla trött haha. På kvällen (Lördag) drog Linda och jag till stan. Sen skjutsade vi Emil och Erik till Oleary's, men innan de så såg vi ett fyllo mitt på vägen så då sa killarna tuta! Så jag gjorde de, då tittade han bara på oss sen sa killarna igen tuta, så jag gjorde de igen haha. Då började han gå mot oss sen sa killarna tuta och då börja han springa istället och jävlar va rädd jag blev! La i backen medan jag skrek och sen kom det en bil bakom så var tvungen att köra mot fyllot, han tänkte springa ut på vägen igen men han vände tillbaka och jag körde fort därifrån :P Haha fyfan! Men det va en rolig kväll :)
Söndag blev det match med K/Ds-a lag. Vi mötte Brunflo (DM) Vi vann med 3-0! Ingen höjdar match precis..Men jag gjorde iaf mål på hörna slog in den direkt! :) SPelade bara 30 min, men det räckte.
Igår var jag med mina fina flickor: Marie och Sofia :) Vi åt lunch hos Sofaraway sen gick vi lite på stan och köpte present till Agge som fyllde 19 i söndags :) Sen åt vi middag hos Sofaraway o va hos henne tills det var dags att åka hem :) Tack för en mysig dag! <3
Blev jobb idag, inte så länge slutade 12 :) Imorgon blir det jöbb och kanske på torsdag!

 Marie och Sofia!

RSS 2.0