Mammi <3

Idag fyller min älskade mamma år!!  :) Tyvärr är jag ju inte hemma och kan fira hennes dag :( Men ett samtal kan nog göra susen ändå :) Vet inte riktigt vad jag ska köpa, så ska nog kika lite på stan idag.
Denna dag består av att jag snart ska åka iväg och träffa Linnea, sedan hem och göra sig iordning för eventuell utgång!
Jag vaknade halv tio idag och kände mig pigg! Detta är inte likt mig, brukar ju sova till tolv :P haha.
Mina cupcakes blev misslyckade haha, dem blev små och lite hårda, men väldigt goda ändå ;)

Mums...eller?

Håller på att baka chokladcupcakes, men insåg när jag började hälla i mjölet att det var fel mjöl! Det var bakning för bröd och pizza :P så får se hur dem smakar, men hoppas att dem blir goda för ikväll blir det cupcakes, milkshake och en film :)
Imorgon blir det plugg, sedan kanske en sväng ner på stan och försöka hitta en klänning som man kan ha på sig på lördag! Sen på kvällen vankas det nog partey :)
Säger upp lägenheten nu så ska skicka till min hyresvärd imorgon, och om en månad kanske jag sitter hemma i kära lilla Kräkom!

I'm coming home!

Då är man tillbaka i Örebro igen. Känns både roligt och tråkigt, mest tråkigt haha :P Men om ca en månad flyttar jag hem igen! :D Känner att filmprogrammet inte var något för mig, så det blir hem och jobba i ca ett halv år sen ska jag nog börja om mitt pluggande. Jag hade tänkt plugga som receptionist i ett år, men får se hur det blir med de! Egentligen vill jag inte jobba med sånt ställe som man egentligen inte ens vill vara på, men men vad gör man inte för pengarna ;)
Jag hade en asbra helg! Fredag var det ju utgång, kom tyvärr inte in på oleary's eftersom Linda och jag kom dit vid halvtolv :P och dem släpper bara in dem som är 21 då. Om vi hade varit där vid halv elva hade vi kommit in! Så jag tillbringade min kväll på solo och ett annat ställe men det tror jag att jag inte ska gå in på hehe.
Borde ha pluggat idag men som vanligt orkar jag inte, utan fixade mitt rum lite grann och lagade en god mat :) Jag som inte ens visste hur man kokade makaroner, kan nu göra rosépepparbiffar med potatis + plus sås!
Tentan är om ca 14 dagar så det gäller att förbereda sig, annars vet jag inte om jag tänker göra om eller hoppa av direkt.
Vill åka utomlands! Flera jag känner ska bege sig och här sitter jag i kalla Sverige. Men till sommar då jävlar ska jag dra utomlands! Helst till NY :) Så får se vem den lycklige eller dem lyckliga är som får följa med mig :)

Utgång!

Jag tror att det kommer bli en lyckad kväll! Först är det förfest hemma hos mig :) sen beger vi oss till staden och går på oleary´s! Måste börja göra mig iordning snart, och peppa igång med en massa musik!
Jag kör ikväll på: Fullt ös medvetslös!!


Roligt!

I lördags var det fest med min kära klass IDA2008! (fast det är ju inte min klass längre) Först var jag, Sofia, Lina och Marie hemma hos Marie, lite senare kom Micke. Så vi pratade, lyssnade på musik medan vi tjejer gjorde oss i ordning, sedan bar det iväg till Emil där nästan alla i klassen va :) Där var det asroligt som vanligt! Vi sjöng, dansade lite, drack "lite" och pratade en hel del tills det var dags att dra på krogen(Marité). Som tur var kom vi in på VIP. Men alla kom tyvärr inte in så det sög!
Efter krogen drog vi på McDonald's, satt där ganska länge, sen var det tänkt att vi skulle dra på efterfest. Men Lina och jag åkte hem till Marie och gick och la oss, kl var ca 03.30 :P Jag gissade på att Marie och Sofia skulle komma vid sex. Så hör man dem utanför vid ca halv sex. Dem pratar högt, knackar på fönstret och på dörren, så det var bara att gå upp och öppna. Då kommer Anton, Sofia, Erik och Marie. Tror vi låg och pratade till ca sju :P Men det var trevligt haha! Erik låg på luftmadrassen och sa: Jag är smal, bara ni ger mig en chans. Haha, han va rolig hela den natten!(morgonen)
Nu är jag ännu mer förkyld och hostig, men äh det är sånt man får ta!
Har redan varit här en vecka! Tiden går för fort! Åker till Örebro snart, och jag känner att det ska bli roligt men jag kommer sakna att vara hemma i kära Kräkom!

Kräkom

Jaha då sitter man här hemma, har pluggat hela dagen, inte så värst roligt :P Men igår va det skoj! Var med Marie och Sandra, vi fikade och pratade en hel del :) Sedan åkte jag till lillänge för att hämta upp Ida! :) Väl hemma blev det rätt så mycket tv och en massa babbel.
Nu tänkte jag skriva hur veckan ser ut: Imorgon ska jag vara med Linda! :) Tors: Inget speciellt, får se vad dagen ger. Fre: Troligtvis fest, om Linda hänger på ;) Lörd: klassfest om jag inte har helt fel :) Sön: Må dåligt.
Nästa vecka kommer också innebära en massa skoj! + plugg.. :P

Hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem! Hela resan med buss och flyg gick jättebra! men inatt så hörde jag ett par under mig bråka vi två, så det gick inte så bra att sova :P Också kom någon och knackade på dörren! Blev asrädd, men låg kvar ióch ignorerade det. Kändes iaf som en riktig lång natt.
Imorgon kommer Ida hit så det ska bli roligt! :D

Lyckad kväll!

Igår blev det en lyckad kväll som jag kände på mig att det skulle bli! Var med Greta hela kvällen och hade jätteroligt :) Vi dansade, shottade och träffade roligt folk! Sen tog vi bussen hem vid kvart i två.
När jag kom hem kände jag mig väldigt sugen på chips och dipp så jag la mig ner i sängen, kollade på Jersey shore och svullade. Sen när jag skulle kolla på Entourage så var dippen slut och jag tänkte att jag bara skulle vila ögonen lite, men så somnade jag! Inte så bra men som tur var så hade datan slocknat efter ett tag.
Idag är jag lite trött, men annars är det helt okej! Jag ska väl börja packa snart, och sen kanske jag går på festen ikväll då det är musiktema! :)
Sen fick jag ett meddelande gällande kattungen. Hon sa att jag skulle höra av mig när jag kommer tillbaka så finns katten kanske kvar :) Får hoppas på de!

Partey!

Ikväll är det fest på kåren! Känner att det kommer bli en lyckad kväll :) Idag är det också Örebrodagen med corax, den började kl tolv, men jag vaknade tolv hehe. Så just nu håller jag på att göra mig iordning för att åka ner på stan och se vart alla andra håller hus. Blir kanske lite sushi också vem vet ;)
På Söndag åker jag hem till mitt "älskade" Östersund! Stannar till den 26. Kände att jag behövde komma hem ett tag nu, är lite less om man säger så. Jag får lösa plugget i skolan på något sätt.
Väl hemma kommer det bli asroligt att träffa alla igen! Blir fest på helgerna och mys på dagarna med vänner och familj :)
Det där med katten blir inte av just nu eftersom jag åker hem. Men jag skaffar nog en när jag kommer tillbaka!
Aja nu gäller det att tagga inför ikväll! :)

New life in Örebro!

Tar upp mitt bloggande igen! Detta är för att mina underbara vänner där hemma ska få se hur jag har det i Örebro :)
Man kanske börja från ruta ett. Första dagen då vi kom hit, onsdagen den 24/8, så hade vi ingen el haha och det gick inte att få förens dagen efter. Vi tände ljus och spelade spel. Mamma, pappa och Linnéa sov på hotell. Jag, Filip och Ida sov i lägenheten. 
Torsdagen spenderades på skolan i 1 h typ. Då det var info om filmprogrammet. Sen skulle vi köpa mat och då körde jag och Filip till pizza hut. Vi köpte då en familje pizza, som vi trodde skulle vara jättestor. Men det visade sig att den var jätteliten och räckte bara till en, haha. Så vi fick åka iväg igen och köpte istället subway mackor.
Fredagen blev fest med corax(nollning), en studentkår som jag är medlem i :) då träffade man en massa nya människor i gruppen och ja jag kan väl säga att jag drack lite för mycket den kvällen, haha! ska nog inte säga något mer om den kvällen förutom att den var asrolig!!
Lördagen var jag bakis, och då hade hela familjen åkt, vilket var jättejobbigt :( Men nu efter två veckor här så längtar jag hem. Men det blir nog bra efter ett tag. Kommer hem den 16! Jag längtar!
Har träffat en massa roligt folk! :) på nollningen har vi haft en massa teman såsom pirattema, sommartema m.m. Sedan har det varit myskvällar också som grillkväll och bio :)
Om jag ska prata om skolan så har det varit bra! Men jag hoppas att det blir roligare senare under kursens gång.
Det man har gjort på skolan är att kolla på film, jobba i grupper och diskutera olika saker. Också ska man läsa en massa böcker!
Nu på lördag ska jag hämta min lilla Precious! alltså min kattunge :) ska lägga upp en bild på han sen, och lite på lägenheten.

RSS 2.0