The last day

Igår var det alltså sista dagen i Örebro. Började med att jag städade hela lägenheten, sen for jag ner på stan, och sedan vidare till universitet för att träffa Linnea :) Hon satt med en av sina gruppmedlemmar, och gjorde om det killarna hade gjort, jag tyckte synd om dem! Vet hur det är när vissa i gruppen inte riktigt hjälper, att arbetet ser hel konstigt ut. Men det var trevligt ändå att sitta och lyssna på hur deras arbete gick till hehe :) Efter jag hade sagt hejdå :( åkte jag till pappa för att lämna bilen, så snäll som han är så skjutsade han mig till stan där jag träffade Eva, Greta och Polina :) Vi gick till kines muren eller vad den heter :P Där jag och Greta år buffé, och sedan beställde vi alla jätteäckliga drinkar! Måste vara bland det äckligaste jag har druckit! Jag beställde en dry martini men det var inte en dry martini typ haha!
Sedan gick vi vidare till pitchers i regnet! Där tog vi oss en drink, jag tog en appletini :) Det var en lyckad kväll, med en massa prat och skratt! Kommer sakna er alla <333 Men jag ska åka ner och hälsa på och förhoppningsvis plugga här nästa höst!
Idag ska jag upp klockan sju haha :P klockan är ju efter tolv så det blir ju idag ;) Så då ska jag packa ner det sista innan pappa och nöta kommer kl åtta. Vi åker nog hem vid 10 :)

Ny bok

Idag var jag i marieberg med Polina :) Vi gick mest runt och runt i hela gallerian haha, men vi pratade och hade det bra ändå! Men sen blev vi trötta efter några timmars gående så vi satte oss ner och fikade :)
Jag var där igår också fast med Eva och det var också roligt :) Köpte lite grejer gjorde jag igår men inte idag!
Är så himla skönt att ha bil!! Så enkelt att ta sig till olika ställen än att behöva vänta på bussar :P
Håller på att skriva en ny bok! Den heter: Att inte älskas. Men kanske ändrar titeln haha. Tänker inte berätta vad den handlar om, kanske gör det när jag har kommit längre eller bestämt att den ska kastas haha.
Jag skrev en barnbok på engelska förut som jag inte har fixat till ett förlag men ska göra det när jag kommer hem till Östersund! Den heter iaf The flower princess.
Blir nog att jag åker hem på torsdag istället :) men får besked imorgon så hoppas att det blir då!

Höst forum?

Igår lagade jag middag till pappa och nöta, det blev pepparbiffar med potatis och sås :) (Jag gjorde biffarna själv) Sen blev det att jag mest läste min bok som jag snart är klar med!
Idag blir nog att jag åker till Marieberg med Eva, men får se när hon hör av sig. Sen ska jag åka till pappa efter jag har ätit, så får se vad vi ska göra :)
Vädret idag är trist så vill inte vara ute :P Men igår var det asnice! solen sken, men jag var ändå inte ute så mkt haha.
Jag har packat ner alla mina saker i mitt rum, så nu återstår det att bara städa och det ska jag göra på onsdag!
Det blir nog forum igen! Fast denna gång med Linda :D Vi skulle bo hos några hon kände, i en lyxig lya lät det som :) Så hoppas det blir av!!
Nästa vecka kommer släkten upp, så det ska bli roligt att träffa dem :) Och det är inte långt kvar tills jag sitter hemma i Kräkom! :D

Hotell

Träffade pappa igår, vi kollade på tipsextra, åt mat och sen gick vi in till hans rum och kollade på film. Såg oceans twelve, pappa behövde sova eftersom han skulle upp kl sex! Jag såg sedan Schindlers list, den är asbra, men hemsk! Så var uppe till halv fyra :P vakna vid elva åkte till ica och nu är jag hemma.
Idag ska jag packa igen, sen ska jag nog träffa pappa :)

Ingen krog för mig!

Igr höll jag på att packa ner lite saker, sedan gjorde jag klart min del av pm:et så jag slapp göra det imorgon! Igår var det ju fest, och förfesten var asrolig!! Sen när vi åkte in till stan så sjöng vi i bussen o hade det sköj, när vi var i stan såg jag att min buss gick om 13 min, så då fick jag lust att åka hem, så sa hejdå till alla och stack på mcdonalds och köpte mig lite käk och tog sedan bussen. Rätt skönt att inte gå på krogen! Hemma kollade jag och Filip på sista Harry potter filmen :) Sen när jag skulle dricka min cola så satt jag först ner den på bordet och jag trodde den var trasig för den tippade omkull, men så insåg jag att den var där pommesen brukar vara, haha!
Nu är pappa här i Örebro så ska åka till hotellet snart och äta mat och ha det lugnt o skönt! :)

Niceville

Idag var det sista skoldagen för min del! :) känns riktigt skönt! Opponeringen gick väl bra, måste skriva om en del på pm:et. Så nu ska jag snart läsa min bok och sedan blir det väl en film!
Igår var jag först på skolan där vi fixade inför idag, sedan åkte jag ner på stan för att träffa Eva och Camilla, vi fikade gick runt i affärer och hade det trevligt! Köpte lite grejer gjorde jag också :) Sen gick Eva och jag o åt på Jensens, kött, pommes och sås! Efter det blev det bio med Eva och Greta, vi såg Niceville, den var asbra!! En av dem bättre filmer jag har sett på länge! :) Vill se den igen!
Imorgon är det fest (som det är varje helg, hehe) hoppas att jag är mer taggad än vad jag är nu :P Men det blir ju sista festen innan jag flyttar hem, så fullt ös ska det bli!!

Shopping!

Är fortfarande rätt så slut efter shoppingen idag! haha. Köpte ett par nya vita vinterskor, Beyonces nya parfym, nagelack, och lite annat :) Så vi hade en väldigt trevlig dag! Det var en väldigt stor galleria, missade faktiskt en gång i gallerian, så det får man ta igen kanske nästa vecka :)
Boken En dag, har börjar väldigt bra och kommer nog att bli ännu bättre!
Aja snart lite paj och kolla på karatefylla!

17 okt

Nu kan man äntligen andas ut! Allt är klart, nu har jag bara seminarium på torsdag, men det ska nog g bra :) Sen blir det till att packa och städa.
Imorgon bär det av till Marieberg med tjejerna! Där ska vi shoppa och ha det gött :)
Köpte en bok idag, En dag, den kommer på bio snart, men den verkar jättebra!

Sleten...

Då var det Söndag! Fredagen var asrolig!! Dansade, drack en del, och hade helt enkelt en rolig kväll med tjejerna! :D Sedan blev det "efterfest" i lägenheten med Filips kompisar, Filip sov ngn annan stans. Vi kollade på sex and the city, sen blev det megamind! Jag blev piggare ju längre tiden gick och dem andra tröttare haha, så vid halv sju tyckte jag att det var kanske dags att sova :P
Vaknade efter tolv och var astrött hade nog sovit tre timmar, vaknade väldigt ofta...Senare på kvällen kte jag till Greta där Eva också va :) Det var tänkt en utgång men vi satt och pratade o hade det mysigt :)
Sen när jag skulle åka hem, sprang jag till bussen, också när jag står utanför lägenheten så är ju ytterdörren låst!!! Den brukar inte vara det, och jag hade ju bara nyckeln till min dörr...suck! Så höll jag på med att få kontakt med en unge som bor längst ner men han ignorera mig!! Så jag stod där i kylan och fick till slut vända och sova hemma hos Greta haha! åhhhhh va störrrrrrigt det var....
Idag mådde jag piss, va väldigt trött, så ska bli skönt att se en film sen :) Jag åkte hem till Mustafa för att fixa till pm:et imorgon, och det gick bra, väntar bara på att dem andra två ska fixa sin del. Så det blir nog till att fara till skolan imorgon och göra klart det sista!

Finally!

Nu är tentan äntligen över! Gick väldigt bra :) var bara 8 frågor!
Nu har jag bara pm:et kvar...
Men sen är det frid o fröjd hehe ;)
Ska på pitchers ikväll innan vi går vidare till satin :) kommer nog bli en bra kväll!

Tenta!

Då var det dags! kl kvart över två börjar tentan och håller på till kvart över fem. Men jag kommer nog blir klar innan dess :)
Sen är det bara att tagga igång för fest!
Imorgon kommer jag ta det lugnt, sen på söndag får jag se om min pm grupp ska samlas för att göra klart det sista!
Wish me luck!

One day

Bara en dag kvar nu! Känner mig inte alls nervös faktiskt :)
Så imorgon blie det utgång efter jag har gjort klart tentan och efter jag har suttit med min grupp och fixat med pm:et :P
Igår pratade jag med Marie om att vi tjejer kanske skulle dra på forum, men då mste vi ha två st som är 20 för att få bo i stugorna och sen kan vi inte komma in på själva stället på kvällen. Utan det blir bara after skin som vi kommer in på, det är då man klär ut sig, men killarna skulle dit så det skulle vara asroligt om man festade tsm! Men men får se om det blir av.
Förra året på forum
Förra året på forum

12 Okt

Vaknade som vanligt vid halv tolv :P Skönt att sova men man blir lite seg i huvudet!
Imorgon får vi besök av Filips kompisar. Linda och Sandra kommer inte :(
Så nu har jag städat lite, man vill ju inte att det ska se stökigt ut. Sen efter städningen sprang jag en runda runt varbergaskogen, vet inte hur lång den är men det tar ett tag att springa.
Igår bakade jag blåbärspaj, mums! Man kanske ska ta en bit till fika eller ikväll ;)
Nu ska jag duscha för att sedan plugga!

Sverige!

Brukar inte titta på fotboll ensam men nu gjorde jag det, och fan va bra Sverige!! :D Jag och pappa skulle egentligen ha varit och kollat på den matcen men tyvärr blev det inte så.
Sverige till EM och jag firar det med en macka eller två ;)

11 Okt

Tentan börjar närma sig men jag känner mig lugn! Så denna dag har jag spenderat med att fotografera lite utomhus nära stan, så kanske lägger upp en bild senare :)
Sen har jag även kollat på nya avsnittet av two and a half men. Snart blir det också how i met your mother och gossip girl!
Ska även hinna plugga lite också ;)
Linda och Sandra kanske kommer ner till mig på torsdag eller om det är på fredag! Så då blir det utgång och massa skoj :D

Tackar!

Som ni ser så har det blivit lite ändring på bloggen och det är tack vare min underbara vän Linda! :D Ni ser hennes länk på min blogg ;)
Känner mig rätt så okej när det kommer till tentan, har övat in en massa ord och läst en del, så nu sitter det! ska fortsätta öva varje dag så man kan det helt utantill :)
Igår fick jag höra att det snöadde hemma, fick helt plötsligt en riktig julkänsla! Så längtar tills jag får komma hem och tills det blir dec!
Ska gå ner och handla lite snart eftersom jag inte har något här hemma att äta haha :P
Nu när fotbollsgalan börjar närma sig måste jag köpa en klänning på nelly :) Så min kära syster får hjälpa mig!

9 okt

I fredags gick Greta och jag o åt på east way sushi. Väldigt fint ställe men maten var väl en aning dyr :P får gå dit nästa gång då jag har mer pengar! Sedan gick vi hem till Greta där vi drack, lyssnade på musik och pratade :) Efter det blev det strömpis, där kön flöt på bra, men när vi väl var längst fram så fick vi stå och vänta ca 20 min...SEGT! :P Där inne dansade vi och hade asroligt :)
Igår var det tänkt att jag skulle plugga, men jag orkade verkligen inte, så jag tittade på film hela dagen + kvällen, riktigt skönt!
Idag blir det att plugga efter jag har kollat på en film haha ;) Nu är det inte långt kvar tills tentan, så gäller att plugga som ett as!

Träna, plugga o festa

Känner mig rätt så duktig idag! var ute och joggade idag, har ju bara suttit inne eller varit ute och festat haha. Så det kanske var dags att röra på "fläsket" :P
Ikväll förtjänar jag att festa haha, har suttit inne och pluggat i några dagar nu.
Greta och jag ska först ut och äta, sen ska vi till hennes lägenhet och förfesta, sedan blir det utgång! ;) Vet inte vart än men gissar på att det kan bli strömpis, får se vart alla andra tar vägen.
Om ca tre veckor är jag hemma :)

Plugg...

Pluggade igår, ska plugga idag och fram till nästa fredag :P Wihoooo..
Igår var det tänkt att jag skulle på en inflyttningsfest men jag valde att stanna hemma, måste plugga för jag kan inte så värst mkt om det vi håller på med :P
Men imorgon kväll ska jag nog ut en sväng på kvällen :)

Yes!

Nu är det klart att jag kommer åka hem om ca två och en halv vecka! :) Ska göra tentan sedan börja packa. Om jag nu måste göra omtenta så får jag åka ner igen den 25 nov. Men hoppas att jag klarar den!! Ska plugga som ett as nu, haha.
Hinner hem till fotbollsgalan! Ska nog gå på den tror jag :)

4 okt

Var på bio igår med Eva :) Orkade inte sitta inne i lägenheten så tyckte att bio lät som en bra idé. Vi såg crazy stupid love, och den var bra! men förutsägbar :)
Idag har jag varit på skolan och sen en sväng på stan, var tvungen att handla mat :P Sen var det riktigt blåsigt idag, inte så roligt att vara ute.
Väl hemma gjorde jag kräftsoppa, det var gott men jag skulle ha haft en stavmixer. Sedan gjorde cupcakes bara för att få lyckas! haha och denna gång blev dem faktiskt bra :)
Om en och en halv vecka är det tenta, jag försöker plugga, det går sisådär :P
Ska fortsätta plugga lite nu innan karatefylla!
Kan väl berätta lite om vad jag ska göra resten av veckan. Det blir kanske fest imorgon, men jag måste nog plugga, Tors. plugg, Fre. fest! Lör. plugg, sön. plugg. Haha en väldigt rolig vecka kommer detta bli :P

2 okt

Mår rätt så piss idag :P Så går det när man festar så som jag gör!
finsittningen igår var jätterolig, den påminde mkt om fotbollsgalan :) Såklart tkr jag att det är roligast när man har ätit klart och festen börjar! Kvällen igår började med att jag och Eva tog en appletini, sedan gick vi till Frimis där vi skulle hålla till hela kvällen.
Somnade vid fyra efter att jag hade ätit cupcakes och kollat på en bra film :)
Idag blir det mest att bara ligga och dega. Men måste till affären och handla mat, kasnke lite chips o dipp också ;)
Måste egentligen plugga, men får se om jag orkar det idag.

Woop

Ikväll är det finsittning! Känner mig lite sliten sen igår haha, men det är sånt man får ta. Hade iaf roligt igår! Först var jag hos Eva och sedan bar det iväg till strömpis :) Kom hem vid halv tre, och vaknade sedan vid ett. Rätt skönt faktiskt.
Ikväll kanske jag inte har den finaste klänningen, den ser väl mer ut som en festklänning, men det skiter jag i just nu, orkar inte leta efter en klänning som man typ ska ha en gång.
Nä dags att göra sig iordning.

RSS 2.0